Kanjer

We zijn weer thuis.

Vanmiddag een geweldige ontvangst in Rotterdam. Dat was echt indrukwekkend en ontroerend. Wat fijn om iedereen weer te zien.

Het was een geweldige ervaring, deze tocht. Het is fantastisch om in de bergen te fietsen. Het was zwaar om te klimmen, mooi om te dalen. De omgeving was mooi, het gezelschap waar ik mee fietste was nog veel mooier.

Maar er is één persoon die ik vandaag wil uitlichten. Ik wilde mezelf tegenkomen, en zoals ik gisteren schreef: dat is gelukt. Er is nog iemand die ik van een hele gave kant ben tegengekomen, en dat is Inge.

imageToen ik in november begon te denken om Tour for Life te gaan fietsen, zei zij gekscherend dat zij ook wel mee wilde. Uiteindelijk kon ze mee als ploegbegeleider. Wat heeft ze het geweldig gedaan! Ze was er ’s morgens vroeg en ’s avonds laat, op de camping of in de volgbus. Elke keer keek ze wat mensen nodig hadden, stond klaar met eten en drinken, ruimde op, vroeg hoe het ging, maakte foto’s. Ze hielp zelfs samen met Özlem een andere ploegbegeleidersauto uit de berm te slepen.

Mede dank zij haar (en natuurlijk de andere ploegbegeleiders) is Tour for Life onvergetelijk geworden.

Inge: je bent een kanjer!

image

2 gedachten over “Kanjer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *