Rondom Tour for Life

Tour for Life gaat natuurlijk om fietsen en om sponsoring van de Daniel den Hoedstichting. Maar er is veel meer.

imageOns team wordt ondersteund door vier teambegeleiders die de tenten opzetten, de was doen, boodschappen doen, op de route rondrijden en fietsers helpen en zo mogelijk maken dat wij als fietsers kunnen fietsen. Het is ontzettend leuk dat Inge daarbij is.

imageOnder de renners is er veel onderlinge aandacht en zorg. ‘Gaat het goed?’ vragen renners als ze een losse renner inhalen. ‘Heb je nog wat nodig?’ Volgwagens van andere teams helpen ook renners die niet bij hun eigen team horen.

Motorrijders rijden rond om te kijken of alles goed gaat, er is een ambulance stand-by, op de tussenstops en op de campings zijn masseurs.

Daarnaast is het zwaar, maar ook ontzettend mooi. ‘Vergeet niet te genieten’, horen we elke dag.

imageDaarom vandaag wat foto’s van de omgeving. Mooie Franse dorpjes, vergezichten en natuurlijk Madonna’s.

 

 

 

Hoe het ging vandaag? Het was lang, met veel tegenwind. Twee mooie beklimmingen die goed gingen. Maar de tegenwind nekte me. Na 113 kilometer en 1552 hoogtemeters ben ik in de volgwagen gestapt. Gezellig naast Inge.

 

Een gedachte over “Rondom Tour for Life”

  1. Hey Adriaan, je hebt – na de rustdag (?) op de camping, waarbij de tenten afhaalt, de was doet en zo – vandaag in ieder geval weer 113 kilometers gefietst en dat zou ik je ook op de vlakke weg niet zomaar nadoen! Chapeau!
    Leuk om je stukken te lezen!
    Sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *