Het venijn zit in de staart

Vandaag een lange etappe met opnieuw veel hoogtemeters. 183 kilometer en volgens het routeboek 2800 hoogtemeters. Spannend natuurlijk na gisteren. Zou het vandaag wel lukken?

imageEr stonden twee mooie cols op het programma, de col du Frene en de Crete de Chatillon. Mooie bergen, mooie beklimmingen en mooie afdalingen. Maar daarna waren er nog maar 2100 hoogtemeters gemaakt en was het nog royaal 100 kilometer naar de camping. Het bleken uiteindelijk 3100 hoogtemeters te zijn, met een paar venijnige klimmetjes en ook wel mooie afdalingen. Het laatste stuk, 30 kilometer was vals plat naar boven. Maar het ging, en mijn benen voelen redelijk.

Morgen nog een lange etappe, maar wel fors minder hoogtemeters.

Ik ben benieuwd!

2 gedachten over “Het venijn zit in de staart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *